tisdag 12 juni 2012

Foträttvisa!
Jag har äntligen köpt nya pjucks. De gjorda av Fairtrade-certifierad bomull och FSC-märkt naturgummi i sulan. Dessutom är de tillverkade i en Fairtrade-certifierad farbrik vilket innebär att arbetarna både får ta toalettpauser ibland men också en skälig lön och möjligheten att engagera sig fackligt. Dessutom sker odlingen av bomull på ett sätt som främjar miljöhänsyn och ekologisk odling, eftersom arbetsmiljön blir bättre av ekologiska odlingsmetoder (stopp för otillåtna ruggiga gifter och bekämpningsmedel).

Skorna finns på COOP Forum och kostar löjligt lite för att rymma så mycket. Medlemspriset är 199 pix (ord. 299:-).

Och ja, de har lika dålig dämpning som vanliga converse!

5 kommentarer:

 1. Gilla!!! Tänk om både Converse och dessa godingar kunde tillverka sjyssta eko-skor med BRA dämpning! :) Hur andas dessa skor från coop?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tänk ändå hur många hälsporrar och skoskav världen skulle slippa isåfall! Skorna andas bra och är sköna på direkten(vilket är ovanligt vad gäller mina kräsna fötter)! Perfekta sommardojjor helt enkelt. Ska bara fixa någon form av hälinlägg så är saken biff!

   Radera
 2. Jag sprättade förresten bort märket som satt framtill, tyckte det var opepp och fult. Nu är skorna näst intill märkesneutrala om man bortser från FSC-ingjutningen under sulan. ;)

  SvaraRadera
 3. Vad bra att de finns på coop tack för tipset

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset!! Var där igår och då hade de dessutom halva priset på skor så jag fick ett par för 149,50. :-) Bra på alla möjliga sätt!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...