torsdag 17 november 2011

Bästa sättet att stå ut med mörkret..


...är att omfamna det! Och det gör man bäst genom att se film med en fin vän eller två.

Jag har klickat och lånat hem en armada av god kvällsunderhållning. Jag väljer mellan den engelska 20-talsdesignserien Huset Elliott, kusligt skruvade Twin Peaks, snygga kostymer i Downtown Abbey och Anno 1790. Dessutom ligger klassikern Riket med Ernst Hugo och väntar i dvdskåpet tillsammans med en drös osedda filmer. Filmkväll varje kväll med andra ord. Yay!

Jag har blivit en riktig soffpotatis som har min bästa stund på dagen när jag runt kl 20.30 snor runt under filten i soffan och myser med en varm kopp te. Bästa filmbelysningen är ljusslingan runt köksfönstret! Förstår inte folk som per automatik avskyr LED-lampor. Nu för tiden finns faktiskt fler varianter än de tidiga lamporna med blått sken. Den här slingan har jag införskaffat mig på Granit och är mycket nöjd.


Trots mina gedigna uppsättning filmer och serier vill jag gärna ha tips på ännu fler! Vad tittar du på om kvällarna?
2 kommentarer:

  1. Jag blir alltid en soffpotatis när mörkret kommer. Egentligen är det då man borde ta tag i saker så som träning och sånt men det kommer oftast i sista sekund när det väl börjar ljusna. Ja iaf. :) Soffpotatis, där var vi men det är ju så mysigt att bara kolla film och tända ljus. Det är ändå något speciellt med denna tiden på året. :)

    SvaraRadera
  2. Jag har inte ro att titta på film men ett Seinfeld-avsnitt går alltid att klämma in, och det spelar ingen roll hur många gånger man sett dem heller. Praktiskt.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...