måndag 18 november 2013

Miljömusiklista

Måndagmorgon i mitten av november. Kunde varit en av årets tristaste dagar. Men det tycker jag inte att det är. Idag tycker jag nämligen att vi ska fira lite. För bloggen har just tagit klivet över 100 000 sidvisningar och att dessutom är det nästan 50 fina följare som läser allt jag skriver. Jag är så himla glad och stolt över det! Och det är viktigt att stanna upp och uppmärksamma milstolpar när de inträffar. För att fira detta tänkte jag bjussa på en musiklista med bara BRA låtar på temat miljö och att förändra världen (finns många dåliga också tyvärr). Jag har säkert missat flera viktiga och bra låtar, så tipsa gärna om du saknar någon! Här hittar du miljölistan.

Med tanke på att det tillkommit flera nya läsare tänkte jag också passa på att öppna upp för en frågestund! Så om det är något du undrar över gällande mig själv, min blogg eller nåt ekoreko du funderar över. Släng över en fråga så försöker jag svara så gott jag kan i ett inlägg framöver. 

Ha en underbar måndag! Det ska jag ha.
6 kommentarer:

 1. Kul med musiklista! Det har jag aldrig tänkt på att göra :)
  Jag kom på en fråga också. Hur tänker du när du handlar vad väljer du av ekologiskt/närproducerat/producerat med bra arbetarvillkor? Tycker själv det är en riktigt svår avvägning och vill veta lite hur du tänker kring detta.

  SvaraRadera
 2. "Allt är grönt" av Timbuktu är ett bra miljömusiktips!

  SvaraRadera
 3. Hejhej! Jag är en av dina nya besökare och fastnade från första läsningen! Miljön borde vara ett livsintresse för alla vi människor och jag tycker verkligen du gör ett bra jobb att få oss bli mer kunniga och motiverade :)
  Jag har länge sökt efter ett naturvänligt schampo och balsam, antingen är dom svindyra eller fungerar inget vidare, har du några tips på det?
  Tack!

  SvaraRadera
 4. Vilken rolig ide med musiklistan:)

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag undrar hur du tänker kring smink och hudvård? har du något tips på bra produkt eller nåt man verkligen ska undvika? /Anna

  SvaraRadera
 6. Åh The bike song med Mark Ronson är så trallig och bra, får den alltid på hjärnan när jag cyklar : )

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...