fredag 28 september 2012

Fredagsfilm och morotsmobb
Idag är det fredagsfeeling! Många är säkert superpeppade på att stanna och handla på vägen hem från jobb och skola. Köra lämmeltåg genom hyllplanen för att köpa fredagsmys-tillbehör och mat som ska räcka hela helgen? Am I right or am I right? Inför denna massaktivitet tycker jag vi gott kan ögnar igenom den här filmen från KRAV. Den förklarar lite varför kravmärket förenklar handlingen för dig som bryr dig om vad maten man ska äta innehåller.

Ett tips för helgen är också att delta i KRAVs morotsmobb som går av stapeln på lördag. Målet för KRAVs morotsmobb att locka så många konsumenter som möjligt att samma tidpunkt och dag köpa KRAV-märkta morötter.

Denna något ovanliga mobb anordnas alltså lördag 29 september klockan 14.00 i Uppsala, Östersund, Göteborg, Lund och Stockholm. All information finns på KRAVs facebooksida.


2 kommentarer:

  1. Jag laddar för morotsmobben imorgon. Här i Östersund har är vi superpeppade. Det ska blir jätteskoj, även om jag håller på drunkna i min alldeles för stora onepiece. Alltså utklädd till morot;)

    SvaraRadera
  2. Trevlig läsning här på din blogg. Gillar att den är så genomarbetad och inte är hafsig som många andra. Kommer komma tillbaka :) Mvh http://bevaraplaneten.se/

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...