tisdag 13 november 2012

Sånt man blir så glad avLäste just Ebba von Sydows blogg lite sömnigt i morse och gick för ovanlighetens skull in och kollade i kommentarsfältet för det här inlägget, där Ebba undrar varför det minskat med just kommentarer på sin blogg. Mina trötta ögon ögnade igenom massa kommetarer men fastnade för den här. Plötsligt blev jag lite paff.Tack snälla för fina ord, det värmer så otroligt mycket. Känns ju helt fantastiskt att vara en favorit! Bästa tisdagspeppen! Och eftersom mitt kommetarsfält inte dignar med 80 kommentarer per inlägg så blir jag så himla glad när jag hittar min blogg nämnda på andra forum. Det är ju ett bevis på att min blogg finns i medvetandet hos människor. Att jag kanske gör lite skillnad trots allt.

 Jag tänker såhär, att många läser bloggar precis som jag själv gör, dvs att man gillar och blir inspirerad av olika inlägg men utan att nödvändigtvis lämna en kommentar om det på bloggen. Jag gör det mycket sällan. För mig är det huvudsaken att ni läser överhuvudtaget. Sen får man såklart gärna lämna en kommentar om man vill, har lust och får feeling för det.


Tack!

5 kommentarer:

 1. Vad kul! Och ny måste jag ju kommentera så klart... Jag läser ofta bloggar på bussen och där blir det här med att kommentera lite krångligare, och ibland känns det fånigt att bara kommentera med "bra" eller "håller med". Fast jag blir själv så glad för alla kommentarer så jag borde göra sånt mer.

  SvaraRadera
 2. Hamnade här idag faktiskt pga att jag googlade naturskyddsföreningens guide till ett mindre kemikaliefyllt liv. Och vilken bra blogg sedan! Tänkte en liten kommentar kunde vara på sin plats. :)

  Kämpar själv stenhårt med att bli mer eko och promotar det inför nära och kära. Det ska bli det nya livet helt enkelt utan suck och stön.

  Vi får hoppas att gemene man kommer till insikt en dag och förstår att bl a läsk, överdosering av tvättmedel och köpt frysmat är dåligt för en och alla.

  Keep it up!

  SvaraRadera
 3. Kommentarer och omnämningar i andras inlägg ger alltid lite pepp! Försöker alltid skriva någon liten kommentar när det är något intressant och något som berör. För att visa att det är någon där ute som tittat in och bryr sig. Det är ju så lätt att skänka någon annan lite glädje :)

  SvaraRadera
 4. Jag tror också att många läser bloggar på ett annat sätt numer. Jag läser ofta i mobilen, och då blir det som sagt lite osmidigt att kommentera. Eller så läser jag vid datorn, men via ett bloggbevakarverktyg (jag använder google reader, men det finn många andra), och då måste jag klicka mig vidare från det verktyget och fram till bloggen för att kommentera, och på något sätt gör det lilla extra steget att jag ofta slarvar med att kommentera.

  Har följt din blogg sen någon gång i våras och gillar den väldigt mycket! Jag lär mig massor av bra saker genom dig.

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att du tog upp just den kommentaren i Ebbas blogg. Det var nämligen så jag 'hittade hit' om man kan säga så efter bara några gångers besök :)
  Fin blogg du har.
  /Lina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...