onsdag 25 juni 2014

Veckans sallad och ett snacksrecept

 


Såhär ser det ut i mitt kylskåp just nu. Dvs fullproppat med röd romansallat, mizunakål och rädisor. Vi äter fetaostsallader, sidosallader, sallad med quinoa och halloumi, ungsbakade rotfrukter med sallad men det tar aldrig slut. Fantastiskt såklart! Men alltså, har ni något annat salladstips så hojta för sjutton. Vad för annat kul kan jag göra med mizunakålet till exempel????Förresten. Ni vet väl vad som är helt sinnessjukt gott snacks? Här kommer ett "recept".


Ta en krispig rädisa
Bred en klick ekosmör på
Strö lite flingsalt över
Bit av.

Jag vet inte vad det är men det är en fulländad smakkomposition. Den här typen av kvällsmyssnackstillbehör käkade jag och mina vänner intensivt under en period i gymnasiet. Nu med alla rädisor i kylen fick den en revival hos mig igen.

1 kommentar:

  1. Oh vad gott! ^^ Jag har en fråga om en helt annan sak dock. Har du några tips vad det gäller jogging/träningsskor? Jag springer inte, men powerwalkar, och vill även kunna använda skorna när jag ska vara bekväm på semestern. Vill alltså ha något skönt men inte för klumpigt. Jag gillar Nike air, men Nike känns inte direkt som det bästa miljövalet. Några tips?

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...